Vi arbejder med revision og udvikling af danske virksomheder.

Kontakt os på tlf: 70 20 30 28 eller på mail: dvu@dvu.dk

Skal vi ringe dig op?

Udfyld felterne, og vi kontakter dig​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

DVU's organisation​

Dansk Virksomheds Udvikling A/S

er opstartet pr. 1. august 1999 med speciale i individualiseret og målrettet revision og virksomheds-rådgivning til danske virksomheder. Selskabet beskæftiger revisorer og virksomhedsrådgivere, der har med hver deres erfaring indenfor management, økonomisk rådgivning, rådgivning ved køb og salg af virksomheder, IT-implementering og -investeringer, udarbejdelse af strategier og forretningsplaner, rekrutteringsopgaver, kapitalfremskaffelse, organisationsudvikling mv.​

Henrik Volland

Statsautoriseret revisor, tidligere partner i Deloitte, Statsautoriseret Revisionsaktieselskab. Stor erfaring indenfor rådgivning omkring køb og salg af virksomheder, forretningsgange og ledelsesrapportering, rekonstruktioner af kriseramte virksomheder, har forestået betjening af såvel store som mellemstore internationale og danske virksomheder. Er medejer af DVU A/S.​

Øvrige kapaciteter

DVU A/S har ansat en række dygtige medarbejdere, der dels indgår i teams omkring løsning af selskabets opgaver, dels arbejder selvstændigt med løsning konkrete opgaver for kunderne.

Medarbejderne, der har bred erfaring indenfor økonomisk registrering og rapportering samt administrative forhold, udfører opgaver, der planlægges og gennemføres af DVU A/S, ligesom de på vikarbasis udfører opgaver direkte i forhold til DVU's kunder.

​Samarbejdspartnere

DVU A/S har tillige et tæt samarbejde med specialister inden for management og forretningsudvikling i forsikringsvirksomheder, entreprenørbranchen samt IT-udvikling og implementering.

Kontakt DVU

​Dansk Virksomheds Udvikling A/S

Annexstræde 6

2500 Valby

Tlf: 70 20 30 28

Email: dvu@dvu.dk

CVR: 21860506

Dansk Virksomheds Udvikling A/S

Annexstræde 6

2500 Valby


 Telefon: 70 20 30 28

 E-mail: dvu@dvu.dk

 CVR: 21860506​